Tools & Solder

Tools & Solder

View as Grid List

Items 1-12 of 33

per page
Set Descending Direction
Page
  1. 500g Solder 22swg (Lead-free)

    Lead-free solder 2% silver content melts 207 - 217°C
    SOL-LF-500
    £26.50
  2. Jewellers Precision Screwdriver Set 16pc

    Includes: Phillips: PH1-1, PH1-2, PH0, PH0-2; Slotted: 1.0, 1.4, 2.0, 2.4, 3.0, 3.8mm; Hex 1.5, 2.0, 2.5mm; Nut drivers 3.0, 4.0, 5.0mm
    JEWELLERS-16pc
    £2.99
  3. 500g Solder 22swg (Tin/Lead)

    63/37 Tin/Lead solder melts 183° - 188°C (UK Manufactured)
    SOL6040-500
    £23.25
  4. 250g Solder 22swg (Tin/Lead)

    63/37 Tin/Lead solder melts 183° - 188°C (UK Manufactured)
    SOL6040-250
    £12.95
  5. 100g Solder 22swg (Tin/Lead)

    63/37 Tin/Lead solder melts 183° - 188°C (UK Manufactured)
    SOL6040-100
    £6.75
  6. 20g Solder 22swg (Tin/Lead)

    63/37 Tin/Lead solder melts 183° - 188°C (UK Manufactured)
    SOL6040-20
    £1.50
  7. 250g Solder 22swg (Lead-free)

    Lead-free solder 2% silver content melts 207 - 217°C
    SOL-LF-250
    £15.95
  8. 100g Solder 22swg (Lead-free)

    Lead-free solder 2% silver content melts 207 - 217°C
    SOL-LF-100
    £6.95
  9. 50g Solder 22swg (Lead-free)

    Lead-free solder 2% silver content melts 207 - 217°C
    SOL-LF-50
    £4.25
    Out of stock
  10. 10g Solder 22swg (Lead-free)

    Lead-free solder 2% silver content melts 207 - 217°C
    SOL-LF-10
    £1.30
  11. Digital multimeter / multitester

    Digital Multitester / Multimeter with LCD display which offers 19 testing ranges and 6 functions.Supplied with shrouded testing probes and battery.
    DMM
    £4.99
  12. Solder sucker

    Solder sucker
    SSUCKER
    £1.99
View as Grid List

Items 1-12 of 33

per page
Set Descending Direction
Page

Brands

Component Shop
VP Racing
Leopard Hobby
VP Flight
Vapex-Tech
VP Airsoft
Giant Power
Minwa
GP Batteries
Warton Metals Limited
ACTion Electronics
Eneloop
Eneloop Pro
OUTDO (Huawei)